c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us

Mâini uscate

Mâini uscate? Poate fi o problemă comună. Deși nu este o condiție periculoasă, poate fi un factor de disconfort. În cele mai multe cazuri, mâinile uscate sunt cauzate de condițiile de mediu. Totuși, spălarea frecventă a mâinilor, expunerea la substanțe chimice și anumite afecțiuni medicale pot fi alți factori cauzatori. Află mai multe despre remedii pentru uscăciune și modalități de prevenire a acesteia.

Cauzele mâinilor uscate

Vreme – În lunile mai reci, este obișnuit ca pielea ta să se usuce. Schimbările climatice, în special vremea rece, fără multă umiditate în aer, poate determina uscarea mâinilor.

Condițiile locului de muncă – Condițiile la locul de muncă pot provoca, de asemenea, uscăciunea pielii. Persoanele cu locuri de muncă care necesită spălarea constantă a mâinilor, cum ar fi asistenții medicali sau medicii pot observa mâinile uscate. Muncitorii din fabrică sau coaforii pot fi expuși în mod constant la substanțe chimice sau la alte substanțe iritante dure, care pot determina uscarea pielii.

CITEȘTE TOT ARTICOLUL PE BLOGUL STADA