c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us

Călcâie crăpate

  • Persoanele care se confruntă cu călcâie uscate și crăpate trebuie să știe că aceasta nu este doar o problemă de estetică, ci și una de sănătate.
  • Călcâiele afectate rău, care deja prezintă fisuri și sângerări, lăsate netratate, conduc încet, dar sigur la apariția infecțiilor cutanate. Pielea degradată a călcâielor se întâlnește cu precădere la persoanele înaintate în vârstă, însă, din păcate, în ultimul timp, și din ce în ce mai mulți tineri se confruntă cu această afecțiune.

Picioarele au nevoie de îngrijire atentă și riguroasă de îndată ce prezintă următoarele semne:

  • Petele roșii sunt un prim simptom al apariției călcâielor crăpate și uscate, iar dacă nu le vei îngriji rapid, starea lor se poate înrăutăți. Pielea uscată este vulnerabilă în cazul infecțiilor, motiv pentru care este important să tratezi călcâiele cât mai rapid.
  • Descuamarea pielii uscate este un simptom general care urmează după apariția petelor roșii. Pielea crăpată trebuie să reprezinte pentru tine un semnal definitiv pentru a lua măsuri urgente de tratare a călcâielor crăpate.
  • Sângerarea sau secreția crăpăturilor este o problemă gravă, care indică faptul că aceste crăpături nu afectează stratul superficial de piele, ci afectează în profunzime țesuturile. De asemenea, crește riscul ca persoană respectivă să aibă o infecție în această zonă.