c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us
Previne infectarea cu coronavirus prin igiena mâinilor.

Cum previi infectarea cu coronavirus?

Cum previi infectarea cu coronavirus? Odată cu apariția epidemiei de coronavirus și a știrilor despre modul în care oamenii răspund la schimbările provocate de pandemie, te poți simți copleșit de dimensiunea problemei. Cert este că spălarea corectă a mâinilor și menținerea distanței sociale (evitând întrunirile mari și contactul strâns cu persoanele bolnave) sunt două dintre cele mai simple modalități de protecție. Nu numai că previn infestarea cu COVID-19, dar contribuie și la prevenția răspândirii acestuia. Iată mai multe sfaturi care să te ajute să te protejezi – atât pe tine, cât și pe toți cei din jur.

Cum previi infectarea cu coronavirus?

  • Spală-ți mâinile des și corect – Udă mâinile, insistă cu săpun pe toată suprafața lor (între degete, sub unghii) timp de cel puțin 20 de secunde, apoi clătește. Usucă cu ajutorul unui prosop curat (de preferat, un prosop de unică folosință, precum cel de hârtie). În cazul în care n-ai acces la apă și săpun, poți utiliza dezinfectant pe bază de alcool.

CITEȘTE TOT ARTICOLUL PE BLOGUL STADA