c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us
Cum previi uscarea pielii în vreme de COVId-19? Cu Flexitol!

Cum previi uscarea mâinilor în vreme de COVID-19

Cum previi uscarea mâinilor în vreme de COVID-19? Deoarece virusul care provoacă COVID-19 continuă să se răspândească la nivel mondial, oficialii din domeniul sănătății evidențiază pe toate căile faptul că spălarea corectă și cu regularitate a mâinilor este una dintre cele mai eficiente metode de a preveni răspândirea infecției.Totuși, spălarea frecventă determină uscarea pielii. Află cum poți trata problema în rândurile următoare.

Cum te speli corect pe mâini pentru a evita infectarea cu COVID-19?

Este indicat să te speli pe mâini cu apă și cu săpun timp de cel puțin 20 de secunde. Spală întreaga suprafață a mâinilor, cât și între degete și sub unghii, pentru că în aceste zone se ascund o mulțime de microbi. În cazul în care nu ai acces la apă, se pot folosi și dezinfectanți pe bază de alcool. Însă aceștia nu sunt la fel de eficienți ca săpunul și apa pentru a îndepărta murdăria vizibilă sau microbii. Nu toți dezinfectanții elimină toate tipurile de germeni.

Spălarea frecventă a mâinilor este un mod sigur de a preveni infectarea. Totuși, spălarea excesivă poate determina uscarea pielii, potrivit dermatologilor. Coronavirusul a schimbat obiceiurile de igienă și oamenii se spală mult mai des pe mâini. Acest obicei este salutat, însă hidratarea nu trebuie neglijată.

 

CITEȘTE ARTICOLUL ÎNTREG PE BLOGUL STADA