c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us

Pielea în sezonul rece

Sezonul rece vine la pachet cu aerul uscat, rece și scăderea umidității, ceea ce poate spori senzația de disconfort la nivelul pielii. În sezonul rece, pielea este mai sensibilă, mai predispusă riscului de crăpare. Odată cu scăderea temperaturii, pielea începe să se usuce și primele semnale de alarmă pot fi crăparea buzelor, cojirea feţei, senzația de piele uscată, răcirea extremităților, dar și eczemele. Pentru ca sănătatea pielii tale să nu coincidă cu starea vremii, rândurile următoare te sfătuiesc cum să acționezi.

Cum se îngrijește pielea în sezonul rece

  • Pentru a restabili nivelul de hidratare al pielii sunt necesare tratamente intense, bogate în ingrediente active hidratante și nutritive, care sunt absorbite în profunzime de piele. Este indicat ca aceste tratamente să se facă de la începutul sezonului rece, pentru a pregăti pielea să facă față schimbărilor care urmează.
  • Exfolierea în acest moment al anului este esențială, atât pentru față, cât și pentru corp. Se recomandă folosirea de produse non-agresive, pe bază de acizi din fructe, care îndepărtează celulele moarte de pe piele și care stimulează procesul de reînnoire celulară.
  • Hidratarea – Pentru că hidratarea începe din interior, este esențial să incluzi în alimentația zilnică fructe și legume. Dieta trebuie să fie echilibrată, diversificată și bogată în nutrienți. De asemenea, o hidratare corectă înseamnă consumul a minimum doi litri de lichide pe zi (apă, ceaiuri, sucuri naturale; încearcă să eviți băuturile carbogazoase și cafeaua în exces). Atât stilul de viață, cât și îngrijirea cosmetică contribuie la sănătatea pielii tale. Așadar, în ceea ce privește hidratarea externă, optează pentru produse care sunt blânde cu pielea și sunt bogate în ingrediente active. O cremă de mâini eficientă este Flexitol. Formula sa unică hidratează pielea, tratează mâinile uscate, aspre și crăpate și menține umezeala în celulele epidermei. Flexitol balsam pentru mâini conține Uree în concentrație de 10%, Parafină, Lanolină și unt de Shea, cu rezultate vizibile după prima zi de utilizare.

CITEȘTE TOT ARTICOLUL PE BLOGUL STADA